Letní slevy pro školy

Máte omezený rozpočet a potřebujete nové vybavení do školní laboratoře? Chcete podpořit zvídavost svých studentů a přitom potěšit školního ekonoma? Pak neváhejte a využijte mimořádných slev, které jsme pro vás připravili!

V naší letní akci pro školy nabízíme:

Od značky IKA malé magnetické míchačky bez ohřevu Topolino a Mini MR s plynulým nastavením otáček pomocí otočného knoflíku. Dále třepačky typu vortex – lab dancer a Vortex 1 s pevným nástavcem a univerzálnější Vortex 2 a Vortex 3 s vyměnitelným nástavcem. Do konce srpna můžete využít i skvělou akci na mikropipety, a to jednokanálové s  fixním nebo nastavitelným objemem nebo vícekánálové .

Vybrané série studentských mikroskopů Euromex:  EcoBlue s mono- nebo binokulární hlavicí nebo s integrovanou digitální kamerou a  MicroBlue s integrovanou digitální kamerou a barevnou 7" LCD obrazovkou. K mikroskopům se mohou hodit i sady mikroskopických preparátů ze zoologie, biologie nebo histologie.

Školní váhy Kern s jednoduchým ovládáním – vybírat můžete z více než 20 modelů , které se liší váživostí, rozlišením, tvarem a velikostí vážní desky. Všechny modely umožňují provoz na baterie i napájení ze sítě.

Kvalitní měřicí přístroje Apera Instruments: přenosné i stolní pH metry , konduktometry , multimetry , oximetry i turbidimetry .

A dále: kruhové polarimetry Novex a ruční i digitální refraktometry Euromex.

A to není zdaleka vše!

Pro pohodlné pipetování se skleněnými pipetami do objemu 25 ml nabízíme mechanické pipetíky Pi-pump . Pro skleněné i plastové pipety o objemu od 0,1 do 200 ml pak poloautomatické nástavce Macro . Chybět samozřejmě nemůže ani nabídka standardních pipetovacích balónků .

A protože zábavy není v hodinách nikdy dost, zařadili jsme do akce i molekulární stavebnice Molymod a různé typy souprav pro školní pokusy .

Vaší pozornosti by neměla uniknout ani nabídka laboratorních kahanů – od  skleněných lihových přes kovové plynové až po  profesionální od firmy WLD-TEC. Potěšit by mohla i nabídka třínožek a keramických sítěk nad kahan.

Praktickou pomůckou pro sušení různých typů laboratorních nádob jsou drátěné odkapávače se dvěma typy kolíků a vyjímatelnou odkapávací miskou.

V každé laboratoři se jistě uplatní i laboratorní stojany , filtrační papíry , skleněné zkumavky , a chybět nesmí ani laboratorní pláště a ochranné brýle .

           Prohlédněte si naši kompletní nabídku. Věříme, že si z naší letní slevové akce vyberete!

skolni-akce

Akční ceny jsou platné do 17. 9. 2024.

Přihlášení k Vašemu účtu