Ohlédnutí za veletrhem LABOREXPO 2024

Děkujeme všem, kteří nás navštívili. Na stánku VERKONu bylo opravdu rušno!

Veletrhu LABOREXPO 2024 se zúčastnilo celkem 96 domácích a zahraničních vystavovatelů a VERKON byl už tradičně jedním z nich.

Co se dělo na našem stánku?

Kromě vybraných produktů z našeho sortimentu jsme představili i žhavou letní novinku od firmy IKA oběhový termostat CBC VISC lite s ohřevem a chlazením , který je skvělým parťákem zejména pro viskozimetry IKA Rotavisc.

Připravené jsme měli i překvapení v podobě virtuální reality. Pomocí virtuálních brýlí mohli zájemci o nevšední zážitek překročit hranice obrazovky a užít si jinou realitu ve speciálně navrženém prostředí, které je vtáhlo do světa moderních laboratoří.

Jednu ze stálic v naší nabídce, chlazenou vakuovou sušárnu Memmert VO 29 cool s Peltierovými články, jsme přihlásili do soutěže o nejlepší exponáty veletrhu. Moc nás potěšilo, že získala ocenění TOP PRODUKT veletrhu LABOREXPO a PROCESEXPO.

Současně jsme moc rádi, že se naši produktoví specialisté téměř nezastavili a stále se měli na stánku komu věnovat. Děkujeme všem našim zákazníkům, obchodním partnerům, studentům a jejich učitelům a všem návštěvníkům, kteří si našli čas a na našem stánku se zastavili!

Přihlášení k Vašemu účtu