Velká podzimní akce je tu!

Nechte se ohromit naší skvělou nabídkou a využijte akční slevy na kvalitní laboratorní vybavení!

Ať už potřebujete vaše vzorky zahřát, zchladit, zvážit, změřit, emulgovat, promíchat, protřepat či odstředit, s přístroji od nás to bude hračka!

V naší podzimní akci nabízíme:

Od značky Memmert: všechny modely spolehlivých horkovzdušných sušáren přirozenou i nucenou cirkulací vzduchu, vakuové sušárny vhodné pro temperování a sušení termolabilních a citlivých vzorků i parafinové sušárny pro práci s tekutým parafinem. Výhodně můžete nakoupit i inkubátory bez ventilátoru , s ventilátorem , s chlazením pomocí Peltierových článků nebo s regulací CO2 .

Váhy všeho druhu: vybírat můžete z více než 25 modelů přesných , analytických i semi-micro vah Ohaus série Pioneer PX, které nabízí skvělý poměr cena/výkon a jsou vhodné pro každodenní použití ve všech typech laboratoří. Pro náročnější aplikace s nutností dokumentace GLP/GMP nabízíme přesné i analytické váhy Ohaus série Adventurer AX s barevným dotykovým displejem, víceúrovňovou správou uživatelů, kompletním menu v češtině a USB rozhraním. Za výhodnou cenu můžete pořídit i analytické váhy Ohaus Adventurer AX semi-micro s rozlišením 0,01 mg, včetně duálních modelů.

Kvalitní měřicí přístroje Mettler Toledo: stolní pH metry , konduktometry , pH/ion metry a multimetry SevenDirect, které využijete k rutinnímu měření i k rozsáhlým analýzám vzorků se správou dat a jejich archivací v souladu s doporučeními GLP. Dále oblíbené stolní pH metry nebo konduktometry FiveEasy a přenosné digitální hustoměry Density2Go s teplotní kompenzací.

Vybrané série laboratorních pecí LAC, které najdou využití v řadě metodik a materiálových zkoušek, jako je tepelné zpracování kovů, kalcinace, zkoušky spékání, spalování vzorků, stanovení bodu slinutí nebo oxidace vsádky. Jednotlivé série pecí mají odlišnou konstrukci komory, kdy mohou být topné spirály umístěny přímo v komoře nebo jsou zabudovány do jejích stěn a nepřicházejí do kontaktu se vzorkem. Některé typy pecí jsou vhodné pro práci s agresivními látkami.

A dále: od značky ArgoLab malé stolní inkubátory , třepací inkubátory , třepací inkubátory s chlazením , vodní lázně s cirkulací nebo bez cirkulace , třepací vodní lázně a oběhové termostaty .

A to není zdaleka vše!

Pro jemnou sonikaci vzorků o objemu 0,1 až 3000 ml nabízíme s 15% slevou ultrazvukové homogenizátory Bandelin Sonopuls.

Ultrazvuk se využívá i pro důkladné čištění (nejen) laboratorního náčiní, a tak jsme do akce zařadili i ultrazvukové čističky Bandelin.

Pokud pracujete s teplotně citlivými vzorky, pak jistě oceníte nabídku chladniček a mrazniček Kirsch a hlubokomrazicích boxů Binder .

Vaší pozornosti by neměla uniknout ani nabídka špičkových přístrojů od firmy IKA. S příjemnou podzimní slevou můžete pořídit více než 30 typů magnetických míchaček s ohřevem i bez ohřevu , některé typy homogenizátorů a hřídelových míchaček , univerzální i analytické mlýnky, blokové termostaty , rotační viskozimetry pro měření relativní a absolutní viskozity newtonovských i nenewtonovských kapalin nebo rotační vakuové odparky . A protože třepaček není v laboratoři nikdy dost, zařadili jsme do nabídky i je.

Pro mlékárenské laboratoře nabízíme od známého výrobce Funke Gerber vodní lázně WB pro butyrometry a centrifugy pro stanovení tuků podle Gerbera, Babcocka a Röse-Gottlieba a pro stanovení rozpustnosti sušeného mléka.

Mikrobiologické laboratoře jistě ocení 10% slevu na počítadla kolonií ColonyStar a ColonyStar automatic .

V každé laboratoři se uplatní i mikropipety Brand , střičky s potiskem , indikátorové papírky pH-Fix nebo zvedáčky . Chybět nesmí ani lékárničky a havarijní soupravy , a hodit by se mohly i korundové kelímky a misky .

Pokud používáte destilovanou vodu, pak neváhejte a využijte 10% slevu na  destilační přístroje Puridest PD R !

… a to pořád není vše!

       Prohlédněte si naši kompletní nabídku. Věříme, že si z naší podzimní slevové akce vyberete!

banner-podzim2024

Akční ceny jsou platné do 19. 12. 2024.

Přihlášení k Vašemu účtu