Cukroměr pivovarský, s teploměrem

  • stupnice udává koncentraci roztoků pivní mladiny v hmotnostních %
  • rozsah stupnice: 0 – 7, 6 – 13 nebo 10 – 20 % hmot.
  • dělení stupnice: 0,1 % hmot.
  • délka: 420 mm
  • s teploměrem (rozsah 0 – 30 °C, dělení 0,5 °C, organická náplň)
  • referenční teplota: 20 °C

ikona-info Pivovarské laboratorní cukroměry podléhají povinnému ověření a jsou dodávány s ověřovacím listem.

Obj. číslo Rozsah [% hmot.] Dělení [% hmot.] Délka [mm] Popis Dostupnost Cena / ks Objednat
H371010105 0 – 7 0,1 420 S ověřovacím listem Na dotaz 6 044 Kč
 ks
H371010205 6 – 13 0,1 420 S ověřovacím listem Na dotaz 6 044 Kč
 ks
H371010305 10 – 20 0,1 420 S ověřovacím listem Na dotaz 6 044 Kč
 ks
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.

Cukroměr provozní, bez teploměru

Slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Stupnice v hmotnostních procentech. Různý rozsah stupnic.

od 242 Kč

Cukroměr provozní, s teploměrem

Slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Stupnice v hmotnostních procentech. Různý rozsah stupnic. Rozsah teploměru 10 – 50 °C.

od 698 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Cukroměr pivovarský, s teploměrem
Přihlášení k Vašemu účtu
Potřebujete poradit? Zmenšit
Ing. Lucie Tomešová  

Ing. Lucie Tomešová

produktová specialistka
Tel.: +420 284 810 775
lucie.tomesova@verkon.cz

Kontaktovat