Cukroměr provozní, s teploměrem

Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.

  • stupnice v hmotnostních procentech
  • různý rozsah stupnic
  • dělení stupnice: 0,2 % hmot.
  • délka: 340, 370 nebo 380 mm
  • s teploměrem (rozsah 10 – 50 °C, dělení 1 °C, organická náplň)
  • referenční teplota: 20 °C
Obj. číslo Rozsah [% hmot.] Dělení [% hmot.] Délka [mm] Dostupnost Cena / ks Objednat
170 261 020 101 0 – 10 0,2 340 3-4 týdny 698 Kč
 ks
170 261 020 205 0 – 20 0,2 370 3-4 týdny 711 Kč
 ks
170 261 020 301 0 – 30 0,2 380 3-4 týdny 754 Kč
 ks
170 261 020 401 30 – 60 0,2 380 3-4 týdny 826 Kč
 ks
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.

Cukroměr provozní, bez teploměru

Slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Stupnice v hmotnostních procentech. Různý rozsah stupnic.

od 242 Kč

Cukroměr pivovarský, s teploměrem

Podléhá povinnému ověření. Stupnice udává koncentraci roztoků pivní mladiny v hmotnostních %. Rozsah stupnice 0 – 7, 6 – 13 nebo 10 – 20 % hmot. Rozsah teploměru 0 – 30 °C.

6 044 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Cukroměr provozní, s teploměrem
Přihlášení k Vašemu účtu
Potřebujete poradit? Zmenšit
Ing. Lucie Tomešová  

Ing. Lucie Tomešová

produktová specialistka
Tel.: +420 284 810 775
lucie.tomesova@verkon.cz

Kontaktovat