Cukroměr provozní, s teploměrem
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.
- stupnice v hmotnostních procentech
- různý rozsah stupnic
- dělení stupnice: 0,2 % hmot.
- délka: 340, 370 nebo 380 mm
- s teploměrem (rozsah 10 – 50 °C, dělení 1 °C, organická náplň)
- referenční teplota: 20 °C
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.
Cukroměr provozní, bez teploměru
Slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Stupnice v hmotnostních procentech. Různý rozsah stupnic.
od 242 Kč
Cukroměr pivovarský, s teploměrem
Podléhá povinnému ověření. Stupnice udává koncentraci roztoků pivní mladiny v hmotnostních %. Rozsah stupnice 0 – 7, 6 – 13 nebo 10 – 20 % hmot. Rozsah teploměru 0 – 30 °C.
6 044 Kč
Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Cukroměr provozní, s teploměrem