Cukroměr provozní, bez teploměru
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.
- stupnice v hmotnostních procentech
- různý rozsah stupnic
- dělení stupnice: 0,2 % hmot.
- délka: 340, 370 nebo 380 mm
- bez teploměru
- referenční teplota: 20 °C
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.
Cukroměr provozní, s teploměrem
Cukroměr slouží k měření zbytkového cukru v kvasu. Před destilací lze cukroměrem zjistit prokvašenost kvasu a jeho vhodnost na vypálení.
- stupnice v hmotnostních procentech
- různý rozsah stupnic
- dělení stupnice: 0,2 % hmot.
- délka: 340, 370 nebo 380 mm
- s teploměrem (rozsah 10 – 50 °C, dělení 1 °C, organická náplň)
- referenční teplota: 20 °C
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.
Cukroměr pivovarský, s teploměrem
- stupnice udává koncentraci roztoků pivní mladiny v hmotnostních %
- rozsah stupnice: 0 – 7, 6 – 13 nebo 10 – 20 % hmot.
- dělení stupnice: 0,1 % hmot.
- délka: 420 mm
- s teploměrem (rozsah 0 – 30 °C, dělení 0,5 °C, organická náplň)
- referenční teplota: 20 °C
Pivovarské laboratorní cukroměry podléhají povinnému ověření a jsou dodávány s ověřovacím listem.
Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH.
Dobrý den, mám zájem o více informací ke kapitole: Skleněné cukroměry